Kenelle WordPress nettisivut sopii?

WordPress nettisivut sopii niin yrityksen kuin yksityishenkilön verkkonäkyvyyteen ja liiketoimintaan. Erityisesti se sopii yrityksen nettisivuille, joiden tavoitteena on luoda myyntiä digitaalisten kanavien välityksellä sekä löytyä helposti verkosta ja hakukoneista.

WordPress nettisivut sopivat esimerkiksi:

  • Yrityksen nettisivut
  • Pieni verkkokauppa
  • Blogi
  • Kuvagalleria / portfolio
  • Henkilöbrändisivut

Suosio

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. WordPressin suosio perustuu käyttöjärjestelmän helppokäyttöisyyteen ja monipuolisuuteen. WordPress verkkosivut voi luoda käytännössä ilmaiseksi, joten valmiin nettisivun hinta koostuu lähinnä sisällöntuotannosta, ulkoasun suunnittelusta ja toteutuksesta, vaihtoehtoisesti maksavista toiminnoista ja palvelintilasta eli webhotellista.

Mitä WordPressillä voi tehdä?

WordPressin avulla voidaan luoda nettisivuja, blogeja ja verkkokauppoja (WooCommerce -verkkokauppa). WordPressiin löytyy useita vapaasti asennettavia lisäosia, joiden avulla pystytään rakentamaan esimerkiksi käyttäjäystävällisiä verkkokauppoja, seuraamaan sivuston käyttäjien liikennettä ja kohdistamaan sivuston Google hakukonenäkyvyyttä.

Mihin WordPress nettisivut sopii
WordPressin ohjausnäkymästä voi hallita sivuston sivuja, verkkokaupan tuotteita, blogin artikkeleita, kuvia ja markkinointia.