Kotisivut yritykselle – WordPress

Kotisivut yritykselle - WordPress

WordPress kotisivut yritykselle

Etsitkö kotisivua yrityksellesi, jota on helppo hallita ja joka voi kasvaa yrityksesi mukana?

Autamme sinua luomaan verkkosivuston, joka edustaa parhaiten yritystäsi. Etsitpä sitten yksinkertaista esittelysivustoa tai täysin integroitua verkkokauppaa, voimme auttaa sinut alkuun maksuttomalla kustannusarviolla.

Käytämme WordPress-alustaa, joka on yksi maailman suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä. Meillä on laajaa kokemusta WordPressin kanssa työskentelystä, ja voimme auttaa sinua saavuttamaan kaiken, mitä tarvitset yrityssivustoltasi.

WordPress on yksi webin suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä (CMS), ja sitä käyttää yli 30 % kaikista verkkosivustoista. WordPressiä on helppo käyttää ja päivittää, joten se sopii erinomaisesti pienille yrityksille, joilla ei ole kokopäiväistä henkilökuntaa hallinnoimassa verkkoesiintymistään.

WordPressissä on tehokkaita ominaisuuksia, joiden avulla oman verkkosivuston hallinta on helppoa. Voit pitää sivustosi ajan tasalla säännöllisesti uusilla blogikirjoituksilla ja -sivuilla, tai me voimme tehdä sen puolestasi. Autamme sinua myös aloittamaan muut yrityksesi kannalta järkevät markkinointitoimet, kuten sosiaalisen median markkinoinnin (Facebook, Twitter jne.) ja sähköpostimarkkinoinnin (MailChimp).

Yrityksen verkkosivusto on tehokkain väline, jolla voit esitellä yritystäsi ja sitä, mitä teet. Se on myös tehokas väline yhteydenpitoon asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kanssa.

Voimme yhdessä luoda yrityksellesi verkkosivuston, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita, joten ota rohkeasti yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja!

WordPressiä on helppo hallita ja ylläpitää. Voit lisätä uusia sivuja, blogikirjoituksia ja jopa muuttaa verkkosivustosi ulkoasua lisäämällä teemoja.

wordpress kotisivut yritykselle

Kotisivujen hinta

Verkkosivujen hinnat vaihtelevat suuresti projektin monimutkaisuudesta riippuen.

Perussivusto (mukaan lukien verkkotunnuksen rekisteröinti ja hosting) voi maksaa 500 – 1500 euroa.

Keskitason verkkosivusto (esim. multimediasisältö) maksaa 1000 – 5000 euroa.

Korkeatasoinen verkkosivusto (esim. verkkokauppaominaisuuksilla) voi maksaa 10 000 – 50 000 euroa tai enemmän.

Budjettisi määrittää myös sen, palkkaatko toimiston vai käytätkö freelanceria. Freelancerit veloittavat yleensä 50 – 100 euroa tunnilta kokemustasosta riippuen, kun taas toimistot veloittavat yleensä kiinteän hinnan verkkosuunnittelupalveluista (yleensä 5 000 – 15 000 euroa).

Suosittelemme hankkimaan arviot vähintään kolmelta eri web-kehittäjältä ennen päätöksen tekemistä. Kysy jokaiselta kehittäjältä heidän aiemmasta kokemuksestaan, portfoliostaan ja pyydä arvio projektistasi.

Verkkosivuston rakentamisen kustannukset vaihtelevat muutamien tekijöiden mukaan:

Kuinka paljon aikaa sivuston rakentamiseen kuluu. Tähän sisältyy kehitysaika (suunnittelu ja koodaus) sekä testaus- ja virheenkorjausaika.

Kuinka monta sivua sivustoon tarvitaan. Mitä monimutkaisempi sivusto on, sitä enemmän aikaa sen kehittämiseen kuluu – ja sitä korkeammat ovat kustannukset.

Mitä ominaisuuksia sivustoon on sisällytettävä (sähköinen kaupankäynti, blogit, foorumit) ja kuinka laajasta niitä on kehitettävä.

Jos haluat meiltä tarjouksen heti, tutustu hintalaskuriimme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *